Zonnepanelen in Amersfoort

Zonnepanelen op het dak van uw woning in Amersfoort plaatsen? Zoek niet verder! Zonnekoning BV uit Amersfoort is dé leverancier en installateur van zonnepanelen in Amersfoort en omgeving.

Steeds meer inwoners uit Amersfoort maken de overstap op zonne-energie! Doordat zonnepanelen steeds goedkoper worden en het economisch goed gaat in Nederland, groeit ieder jaar ook het aantal daken met zonnepanelen in Amersfoort. Dat is goed nieuws, want het brengt de uitstoot van CO2 omlaag en draagt bij aan een duurzamer Amersfoort.

Offerte voor zonnepanelen Amersfoort ontvangen

Als u van plan bent om zonnepanelen te plaatsen op het dak van uw woning in Amersfoort, dan is het verstandig om u eerst goed te oriënteren. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan. Onze adviseurs bepalen samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Prijzen zonnepanelen Amersfoort

Investeren in zonnepanelen is altijd rendabel! De gemeente Amersfoort wil dat steeds meer inwoners gebruik maken van zonne-energie en streeft naar een duurzame energievoorziening voor iedereen in Amersfoort.

Wat zijn de kosten voor een zonnepanelen systeem?

Om een idee te krijgen wat de kosten zijn om zonnepanelen op uw dak in Amersfoort te plaatsen hebben wij hieronder in een tabel de gemiddelde prijzen voor een compleet zonnepanelen systeem gezet.

Aantal zonnepanelenTotaal vermogenPrijs incl. BTWPrijs per Wp incl. BTW
102950 Wp€ 4.625,00 € 1,57
123540 Wp€ 5.250,00 € 1,48
144130 Wp€ 5.875,00 € 1,42

De genoemde prijzen zijn incl. BTW en complete installatie voor een werkend zonnepanelen systeem bestaande uit geheel zwarte zonnepanelen met elk een vermogen van 295 Wp. Het totaal aan BTW bedrag vragen wij kosteloos terug bij de Belastingdienst.

BTW regeling zonnepanelen Amersfoort

Ook inwoners van Amersfoort die overstappen op zonnepanelen kunnen het totaalbedrag aan BTW terugvragen bij de Belastingdienst. Hierdoor wordt een investering in zonnepanelen extra aantrekkelijk. Zonnekoning verzorgd voor al haar klanten de gehele procedures voor teruggaaf van het BTW bedrag. Lees voor meer informatie: Zonnepanelen BTW terugvragen.

Subsidie zonnepanelen Amersfoort

In het verleden zijn er regelmatig subsidieregelingen voor zonnepanelen geweest vanuit de Rijksoverheid. Op dit moment zijn er echter geen landelijke subsidies. Gemeente Amersfoort maakt wel geld beschikbaar voor energiebesparende maatregelen, zonnepanelen vallen hier soms ook onder. Meestal wordt het geld door de Gemeente Amersfoort beschikbaar gesteld in de vorm van een lening met een laag rentetarief. Via de website www.energiesubsidiewijzer.nl vindt u meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonnekoning BV heeft jarenlange ervaring in de Solar branche. Wij installeren zonnepanelen op een verscheidenheid aan daken. Voor iedere situatie stellen wij de beste oplossingen voor, zowel technisch als economisch.

Klanten van Zonnekoning BV zijn verzekerd van een snelle levering en een professionele installatie. Onze vakkundige installateurs hebben jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen systemen. Onze installateurs informeren u tijdens het gehele installatietraject en zorgen voor een installatie naar wens!

Zonnekoning BV ontwerpt zonnepanelen systemen die zowel technisch, economisch als esthetisch het beste bij uw situatie en wensen past. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten bij het samenstellen van onze systemen. Bekende merken, die zich inmiddels bewezen hebben in de Solar branche.

Zonnekoning is sinds 2008 actief in de markt van zonne-energie en daarmee één van de ervaren partijen die al langer aanwezig zijn op de Nederlandse zonnepanelen markt. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanschaf en installatie van zonnepanelen systemen. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van duurzame energieopwekking en kenmerken ons door:

  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende services
  • Concurrerende prijsstelling

Zonne-energie is onze passie! Onze activiteiten zijn gericht op maximale kwaliteit en klanttevredenheid. We vertellen duidelijk hoe het werkt, geven een eerlijk advies en regelen alles van a tot z.

keyboard_arrow_up