Dé professionele leverancier en installateur van zonnepanelen!

Zonnekoning biedt een allesomvattend concept waarbij we u uitgebreid informeren en adviseren over de aanschaf van zonnepanelen.

 • Jarenlange ervaring, sinds 2008
 • Deskundig en helder advies
 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Gegarandeerd een scherpe prijs
 • Binnen 4 weken geïnstalleerd
 • 100% achteraf betalen

Maak óók de overstap en bespaar direct op uw energierekening!

Zonnepanelen zijn schoon, duurzaam en betrouwbaar. Daarnaast verhoogt het ook de waarde van uw woning en is het goed voor uw portemonnee. Zonnepanelen zijn daarom een verstandige investering, met een rendement dat veel hoger ligt dan dat van een spaarrekening (ook met de teruglever-heffing die energieleveranciers hanteren).

Door zonnepanelen te installeren word u uw eigen energieleverancier. Uw dak als bron van energie.

Sinds 2008 is Zonnekoning actief in de markt voor zonne-energie en behoren we tot de pioniers in deze sector. Met jarenlange ervaring hebben we waardevolle kennis opgedaan. We hebben gewerkt op alle soorten daken en hebben kennis van verschillende systemen, waardoor we precies weten welk product het beste bij uw situatie past.

Dankzij onze expertise bieden we oplossingen die niet alleen zorgen voor een hoog rendement van het zonnestroomsysteem, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Wij geven u vrijblijvend advies en ontwerpen het best renderende zonnepanelen systeem voor uw situatie. Tijdens het adviesgesprek bij u op locatie bekijken wij uw situatie en nemen uw wensen door.

Ons advies is gericht om het beste resultaat te behalen, waarbij we streven naar de optimale oplossing die past bij uw unieke situatie.

Ons gecertificeerd team van ervaren installateurs staat klaar om de panelen op uw dak te plaatsen en uw omvormer aan te sluiten. Tijdens deze fase wordt er nauwlettend gelet op veiligheid en kwaliteit.

We streven ernaar de installatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat u snel kunt profiteren van uw duurzame energieproductie.

Onze werkwijze

Advies

Tijdens het adviesgesprek nemen we uw wensen door en analyseren we uw specifieke situatie. Ons doel is om het beste resultaat te behalen, waarbij we streven naar de optimale oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

 

 • Uw dak wordt geïnspecteerd om de staat ervan te beoordelen
 • We bekijken de dakbereikbaarheid voor het veilig werken
 • Er wordt een schaduwanalyse gemaakt
 • We controleren uw elektrische installatie (meterkast)
 • Kiest u voor een string-omvormer dan bepalen we de locatie
 • We bepalen het AC kabeltracé

Offerte

Na het adviesgesprek ontvangt u in de meeste gevallen nog dezelfde dag onze vrijblijvende offerte. In deze offerte worden alle afspraken die we hebben gemaakt overzichtelijk op een rijtje gezet.

 

U vindt hierin informatie over het merk en type zonnepanelen, omvormer en montagesysteem, evenals alle garantievoorwaarden en natuurlijk de prijs.

Installatie

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan wordt uw zonnestroomsysteem binnen 6 weken na dagtekening volledig werkend opgeleverd. Ons gecertificeerd team van ervaren installateurs staat klaar om de panelen op uw dak te plaatsen en uw omvormer aan te sluiten. Tijdens deze fase wordt er nauwlettend gelet op veiligheid en kwaliteit.

 

We streven ernaar de installatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, in de meeste gevallen wordt het systeem binnen 1 dag werkend opgeleverd.

Nazorg

Bij Zonnekoning maken we gebruik van hoogwaardige systemen, installatiematerialen en producten van betrouwbare kwaliteit. Hoewel we streven naar een storingsvrije ervaring, kan het natuurlijk voorkomen dat er zich een probleem voordoet. In dat geval kunt u rekenen op onze uitstekende service na installatie.

Wat klanten over ons vertellen

keyboard_arrow_up